Jump to content

Aktivnost članova

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12.05.2020. in all areas

 1. Kruzi prica u pjacu Cetinjsku. Djed prolazio dje su neki momcici kopali nekakvu rupu te pocese da mu dobacuju i da ga dizu na sprdnju....ka Cetinjani. Primace se djedo i veli: a sto to radite dolje momci? Vele: kopamo septicku. A veli djedo: bogomi je puniju nijesam gleda!!!
  1 poen
 2. @Vlada hahaha "felerican" ? Tesko ce se Juve odreci Dybale , realno on moze da odigra jos 10tak sezona sigurno , tu je vec 5 sezona , vrlo moguce da ce tu ostati dugo , prava 10ka a i po meni se odlicno uklopio sa Rokijem,znam da su na pocetku mediji pisali da se ne podnose ,itd ,da se Ronaldno ne raduje njegovim golovima pa da zato ponekad nije starter,al' msm da je to glupost ?
  1 poen
 3. @Toza Antic pa to je zlo fudbala,ja Dinamu zelim sve najgore i da se ugase da ne postoje...
  1 poen
 4. @Nemanja i mene bas,voleo bih da opet gledam dominantni Utd ,kao u Fergijevo vreme , Rasford je odlicno odigrao ovu sezonu , pogotovo bitne utakmice , pravi kapiten ? Uz dobrog trenera i jos 1,2 kljucna nova igraca mogu da budu dosta dobri sl sezone ?
  1 poen
 5. Danas Belorusija Lokomotiva Gomel-Krumkachy u 17h Ja bi igrala gg3+, kvota 1.80 u meridianu A probala bi 4+, kvota 2.46
  1 poen
×
×
 • Create New...