Jump to content
Obaveštenje
  • Dobrodošli na Meridianbet forum Srbija!

Italijanska LBA


Preporučeni postovi

Virtus je u dosadasnjem dijelu sezone opravdao ulozeni novac i skoro obezbijedio pol poziciju pred PO.. 

uyxv1q1508677137.png

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
  • 2 weeks later...

Ove sezone se izdvaja sjajni Virtus iz Bolonje predvođen legendarnim Sašom Đorđevićem i Teodosićem i Markovićem koji su u punom smislu dva motora ovog tima i razlog zbog kog su prvi na tabeli italijanske lige i jedni od favorita za osvajanje evrokupa .

 I sa skorom od 18 pobeda i samo dva poraza pre prekida sezone su dokazali svoju nadmoć u odnosu na konkurente .

Dok je Armani koji po imenima ima najjači sastav predvođen serhiom Rodrigezom i Micovim i naravno neverovatnim Luisom Skolom je na deobi trećeg i četvrtog 

A prošlogodišnji šampion Venecija je tek na sedmom mestu i ako imaju neke neverovatno dobre utakmice u toku sezone ipak nemaju dovoljan kontinuitet dobrih igara.

Nažalost nećemo moći da gledamo povratak titule u Bolonju ili neko iznenađenje jer je zbog korone nastavak sezone otkazan ali će mo verovatno imati priliku da pratimo italijanske timove u evropskim takmičenjima.

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
  • Vuko changed the title to Italijanska LBA 2020/2021
  • 2 weeks later...

Sjajni košarkaš je pronašao način da izađe iz ugovora sa turskim klubom. Jedan od najboljih igrača u Evroligi prethodnih sezona raskida ugovor sa Fenerbahčeom i seli se u domovinu. Điđi Datome će uskoro ozvaničiti svoju novu ''vezu'', ovog puta sa Olimpijom iz Milana.
Ambiciozni Evroligaš iz Milana veoma je blizu potpisa sa Datomeom, koji je pronašao način da raskine saradnju sa turskim klubom. Po pisanju specijalizovanog sajta Sportando, pitanje je trenutno u kom će to postati zvanično.

Điđi Datome je u Istanbul stigao još 2015. godine, a njegov boravak u Fenerbahčeu je bio veoma uspešan. Osvojio je tri titule namenjene šampionu Turske, isto toliko kupova, dva Superkupa i jedan trofej u Evroligi, što je i bio cilj čelnika ovog tima

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
  • 2 weeks later...

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman novi je vlasnik italijanskog košarkaškog kluba Torino.
Investiciona grupa iz Turske na čelu sa Atamanom, a u kojoj je i poznati turski fudbaler Arda Turan, postala je stoprocentni vlasnik italijanskog kluba pod uslovnom da igra u Seriji A.

U suprotnom, ako budu igrali Seriju B, novi vlasnici imali bi 50 odsto deonica. Ataman je potvrdio da će ostati trener Anadolu Efesa.

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

Milanska Olimpija nastavlja da se pojačava proverenim košarkašima. U ekipu Etorea Mesine došao je doskorašnji krilni centar Žalgirisa Zek Lidej.

Lidej je potpisao dvogodišnji ugovor sa "manekenima" i postao čak sedmo pojačanje ovog leta. On je bio povezivan i sa Crvenom zvezdom, ali je jasno da regionalni i srpski prvak nije mogao da parira platežno moćnijim Italijanima.

Posebno što su platili obeštećenje od 150.000 evra kako bi prešao u Milano. Lidej je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 11,8 poena, 4,7 skokova i jednu asistenciju.

Pre njega u Olimpiju su došli Kajl Hajns (CSKA), Malkolm Dilejni (Barselona), Luiđi Datome (Fenerbahče), Šejvon Šilds (Baskonija), Kevin Panter (Crvena zvezda) i iz SAD Davide Moreti.

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
  • 4 months later...
  • 6 months later...

Italijanski košarkaški velikani i trenutno dva ubjedljivo najbolja tima na čizmi su počela finalnu seriju.. Već poslije prvog meča imamo veliki brejk Virtusa koji je sad bliži tituli prvaka.. Teodosic najbolji kod Bolonjeza..

 

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

@Nemanja Ne slazem se bas u potpunosti..

Mislim da je Milano bolji tim ali da ce ih mozda kostati duga EL sezona i teskih 5 meceva protiv Bajerna + F4..

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

@Vuko više puta sam gledao njihove duele , ne lezi Milanu ova ekipa nikako … nema tu mnogo umora to su profesionalci … videcemo kako će teci dalje 

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

Sale i Virtus dominantno hitaju ka povratku titule poslije 20 godina..

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

Nas trener je napravio sjajan posao u Virtusu , ekipa se preporodila od kako je došao i igraju ozbiljnu košarku ,Teodosic je jedan od najzaslužnijih sto su posle toliko godina podigli trofej !

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
  • Vuko changed the title to Italijanska LBA
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovor na ovu temu ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...