Vuko 171 Postovano Mart 19 Author Podeli Postovano Mart 19 @Flaki Liverpulu se sve otvorilo, favoriti su da igraju finale i ako naravno nece biti lako.. Svakako djeluje da su najbolje 3 Evropske ekipe trenutno u gornjem dijelu zrijeba.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Mart 19 Author Podeli Postovano Mart 19 Poznati su i datumi meceva.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 19 Podeli Postovano Mart 19 Ubedjen sam da će BAYERN ponoviti uspeh od prošle godine ,jedini koji moze da im parira pd ovih ekipa je City Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 59 Postovano Mart 22 Podeli Postovano Mart 22 On 19.3.2021. at 18:46, Vuko rekao/la: @Flaki Liverpulu se sve otvorilo, favoriti su da igraju finale i ako naravno nece biti lako.. Svakako djeluje da su najbolje 3 Evropske ekipe trenutno u gornjem dijelu zrijeba.. Ja verujem u Mancester City ove sezone..uopste ih ne simpatisem...ali zasluzuju svako postovanje. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 24 Podeli Postovano Mart 24 @Flaki BAYERN je po meni apsolutni favorit , najmoćnija ekipa i verujem da bi pregazili siti ! Da ne pricam za ostale Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 59 Postovano Mart 24 Podeli Postovano Mart 24 @Nemanja jeste Bayern mocan tim svakako,ali i Mancester city je klub za svaki respekt i postovanje.Veruj mi... Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Mart 24 Author Podeli Postovano Mart 24 @Flaki Igra Siti nestvarnu sezonu, to se mora priznati, cak mogu da osvoje sve trofeje.. Ipak sto se LS tice tu im ne vjerujem do kraja, svake godine su favoriti pa uvjek nista.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 24 Podeli Postovano Mart 24 @Flaki ja volim igru Cityja ali trenutno verujem da Bayern na terenu izgleda prebrutalno i da mogu sa svakom ekipom da igraju lagano ! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Sreda at 09:22 Podeli Postovano Sreda at 09:22 Real je napravio jako lepu prednost pred revanš sa Liverpulom 3;1 ali ostaju sanse za Liverpul zbog ovog gola u gostima mada će morati mnogo bolje u revanšu .City je pokazao da je mnogo jača ekipa i ako je rezultat skromnih 2:1 videli smo koliko gradjani nisu iskoristili sansi Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Četvrtak at 07:29 Podeli Postovano Četvrtak at 07:29 Iskreno nisam očekivao da će Psg pobediti sinoc ,gledajući statistički BAYERN i je pregazio na terenu i stvorio ogroman broj sansi od kojih je iskoristio samo dve dok je Psg svaku svoju sansu iskoristio i u revanš idu sa prednošću od jednog gola mada to nista ne znaci kad je BAYERN u pitanju Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 59 Postovano Četvrtak at 18:21 Podeli Postovano Četvrtak at 18:21 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi