Jump to content
Sign in to follow this  
Vuko

Chinese Super League

Preporučeni postovi

Chinese Super League - Najbolja liga na teritoriji Kine

chinese-super-league-logo-csl-t-274899878quality100-china-super-league-logo-11569044238c8i0izqs1q.png

Podeli ovu temu/post


Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

Kineska Superliga počinje krajem juna

Kineska fudbalska Superliga će početi u poslednjoj nedelji juna, jednu sedmicu nakon što počnu niža takmičenja u toj državi.

Guangzhou Evergrande

Državni mediji u Kini izveštavaju da Superliga kreće 24. juna, sve pod uslovom da brojevi koji se tiču koronavirusa ostanu prihvatljivi. Narodne dnevne nvovine pišu sa druge strane da će se takmičenje nastaviti 27. juna.

Sistem takmičenja u Superligi će biti nešto drugačiji, i dalje će je igrati 16 ekipa ali će se verovatno igralti po sistemu konferencija. Tako će biti nadoknađeno izgubljeno vreme usled epidemije virusa.

Ono što bi mogao da bude problem za kineski fudbal je činjenica da će stranci na početku verovatno izostati zbog toga što su granice i dalje zatvorene za strance. Što se tiče putovanja unutar Kine i tu su postojala ograničenja koja su sada ublažena.

Igrači u Kini će inače imati smanjene plate za 30 do 50 odsto kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje klubova.

Podeli ovu temu/post


Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

Kinezi konačno imaju protokol za povratak fudbalu

U Fudbalskom savezu Kine i Superligi ove zemlje i dalje pokušavaju da urede sve kako bi krajem juna ili početkom jula počeli takmičenje. Konačno imaju protokol ponašanja na mečevima.

Oskar

U januaru je već objavljeno da Superliga Kine neće početi 22. februara kako je bilo planirano. Početak šampionata u ovoj zemlji i dalje je na čekanju, a tamošnji fudbalski čelnici nadaju se da bi to moglo da se dogodi krajem juna ili početkom jula.

Konačno su razrađeni precizni planovi i protokoli. Ono što je od početka bilo jasno je da će se fudbal igrati bez navijača. Ipak, u najnovijem saopštenju za medije navodi se da će pristup navijačima biti dozvoljavan postepeno.

Kada se to dogodi, propisano je da će navijači morati da sede na razmaku ne manjem od jednog metra i da će morati da nose maske.

Iako su pomno pratili šta i kako rade u Bundesligi, u Superligi Kine kažu da neće biti dozvoljena proslava gola sa saigračima iako je to nešto što se u Nemačkoj toleriše.

"Na samom meču neće biti prisutna deca maskote koja inače prate igrače na ulasku na teren. Neće biti grupnog fotografisanja kao ni rukovanja i pozdravljanja. Zabranjene su i druge slične aktivnosti", navedeno je u saopštenju.

"Fotogarfima će pristup biti dozvoljen samo za deo iza gola, i pored aut linije. Igračima nakon postignutog gola neće biti dozvoljeno da se grle i okupljaju, proslava gola biće zamenjena aplauzom", dodaje se između ostalog.

Planovi koje su napravili Superliga i FS Kine moraju prvo da prođu kontrolu i budu odobreni od strane vlasti koje su donekle već i dale potrebnu dozvolu da sezona počne izjavom da je epidemija svedena na "lokalne infekcije".

Podeli ovu temu/post


Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

Proslog cetvrtka je pocela je izgradnja velikog stadiona. On bi trebao da bude u obliku cveta koje je u skladu sa zemljom u kojoj se i gradi.
Kostace 1.7 milijardi dolara. Postace jedan od najvecih na svetu, mocice da stane nesto vise od 100.00 ljudi. Na ovom stadionu ce igrati aktuelni sampion Guangdzou Evergrande.

 

 

20200521_223030.jpg

20200521_223040.jpg

20200521_223052.jpg

Podeli ovu temu/post


Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

braco moja mila sta je ovo sve ti j.... gledaj ovu monstruoznost kad udjes na stadion samo da se najezis koliko zdanje ovo kao svemirski brod izgleda

Podeli ovu temu/post


Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

Ovo mi na slici izgleda prebrutalno , zamisli da zakoracis unutar ovog stadiona ... auuuu . Stvarno su neprevazidjeni Kinezi 

Podeli ovu temu/post


Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovor na ovu temu ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...