Nemanja 87 Postovano Februar 14 Share Postovano Februar 14 I Roma je uhvatila priključak u borbi za titulu ,polako ali sigurno penju se ka vrhu,igraju sjajno i dobijaju utakmice bez problema ! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 56 Postovano Februar 15 Share Postovano Februar 15 On 14.2.2021. at 15:44, Nemanja rekao/la: I Roma je uhvatila priključak u borbi za titulu ,polako ali sigurno penju se ka vrhu,igraju sjajno i dobijaju utakmice bez problema ! Bice bice ovde mnogo vatre do samog kraja prvenstva.Tek slede derbiji koji ce mnogo toga resiti i dati neke odgovore ko koliko moze. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 87 Postovano Februar 17 Share Postovano Februar 17 @FlakiInter mi je najkonstantniji i deluje da su trenutno najspremniji da održe ovaj ritam do kraja ,ali u jedno sam siguran ,Juventus ove sezone neće uzeti skudeto Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano Februar 20 Author Share Postovano Februar 20 Vlahović nastavlja seriju i već je na 9 prvenstvenih golova Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 87 Postovano Februar 20 Share Postovano Februar 20 @Vuko za relativno kratak vremenski period Vlahović je od momka zeljnog da igra izrastao u igrača koji nosi napad Fiorentine i to radi odlicnoooo !!! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 56 Postovano Februar 23 Share Postovano Februar 23 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 87 Postovano Februar 24 Share Postovano Februar 24 @Flaki usuđujem se reci da niko neće skinuti Inter sa vrha , ovo je njihova sezona ,najbolju rkipu imaju i igraju odličan Fudbal ,zasluzuju titulu ! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 87 Postovano Ponedeljak at 14:28 Share Postovano Ponedeljak at 14:28 Sinoc je Milan pokazao da nije slucajno ovako visoko rangiran ,ko je gledao utakmicu protiv Rome video je koliko dobar i ofanzivan fudbal igraju obe ekipe a pogotovu Milan koji je do pobede stigao posle gola Rebica za 2-1 i sačuvao tu prednost do kraja ...kakav derbi kakva utakmica Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 56 Postovano Utorak at 10:01 Share Postovano Utorak at 10:01 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 87 Postovano Sreda at 12:24 Share Postovano Sreda at 12:24 I pored ovih golova nekako mi je javi utisak ostavio Lukaku joji je na drugom mestu ispod Ronalda ,ali sto se tiče igre mislim da je daleko više dao ove sezone od Portugalca Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi