Flaki 59 Postovano Mart 22 Podeli Postovano Mart 22 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 24 Podeli Postovano Mart 24 @Flaki biće interesantno ko fe u ligu šampiona svi su na par bodova od 2 do 6 mesta .. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 59 Postovano Mart 24 Podeli Postovano Mart 24 @Nemanja ja mislim da su Milan i Juventus sigurni uz Inter...a da ce se traziti cetvrti putnik u ligu sampiona...Napoli,Atalanta,Roma ili Lacio Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 24 Podeli Postovano Mart 24 @Flaki vidiš da svi mogu da kiksnu ,kad jedan Benevento pobedi Jiventusa onda vise ništa nije sigurno Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 59 Postovano April 4 Podeli Postovano April 4 29.kolo Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano April 4 Podeli Postovano April 4 Inter prvak !!!! Torino je juče uzeo bod kao kuću važan za opstanak ali biće tu još borbe Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano April 4 Author Podeli Postovano April 4 Kakav gol Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Ponedeljak at 12:08 Podeli Postovano Ponedeljak at 12:08 @Vuko vidjao sam svakakve golove makazicama ali ovom jacinom da uputi sut i to ni manje ni više nego u 90 .majstor Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Flaki 59 Postovano Petak at 22:40 Podeli Postovano Petak at 22:40 Vise nego zasluzeno... Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano 21 sati Podeli Postovano 21 sati @Flaki stvarno je strasno napredovao , veliku odgovornost je dobio kada su ga stavili u napadu da igra sam ,i u ovim godinama izneti to ovako ,stvarno nemam reci Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi