Nemanja 91 Postovano Februar 8 Podeli Postovano Februar 8 Jednostavno je ocekivano to ,ne bas 50 i nešto poena ali kad u svojoj ekipi možeš da se oslonis samo na sebe ,onda to tako izgleda . Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Februar 15 Podeli Postovano Februar 15 Denver upisao još jednu pobedu i to protiv Lejkersa sa još jednom tripl dabl partijom Jokica koji je sinoc bio nezaustavljiv . Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Februar 19 Author Podeli Postovano Februar 19 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Februar 20 Podeli Postovano Februar 20 @Vuko drugo mesto mu je relativno blizu ,ali o prvom ne moze ni da sanja Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Februar 21 Author Podeli Postovano Februar 21 @Nemanja Nije to baš toliko daleko Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Februar 22 Podeli Postovano Februar 22 @Vuko pa brt sko je prosek 25 poena,ima on da se naigra još mnogo da dodje do prvog mesta Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Februar 23 Author Podeli Postovano Februar 23 @Nemanja Pa ako ga mimoidju ozbiljnije povrede dal mislis da ce kad dodje na 500-1000 poena odustati..? Ja sam spreman cak reci da ide na 40k+ poena i da ce onda taj rekord ostati za sva vremena.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Februar 24 Podeli Postovano Februar 24 @Vuko nzm ne zvuci mi realno to brate ,ne lazem da ne moge ali nekako mi je to puno ! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Februar 24 Author Podeli Postovano Februar 24 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Februar 25 Podeli Postovano Februar 25 @Vuko toliko mi je drago sto je skokova u prvoj petorci ,to dovoljno govori o njegovom kvalitetu i igri pogotovo ove sezone ! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Mart 3 Author Podeli Postovano Mart 3 U jednom od derbija večeri ubjedljiva pobjeda Denvera protiv Baksa.. Ponovo se pokazalo da kad Marej igra dobro i prati Jokaru da Denver može pobijediti svakoga.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 3 Podeli Postovano Mart 3 @Vuko još jedno vece i časovi košarke Jokica za NAJBOLJEG igrača lige po mnogima , smesno je komentarisati ko je zasluzio da bude mvp ove sezone Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 12 Podeli Postovano Mart 12 Pokusevski posle kratkog vremenskog perioda provedenog u razvojnoj ligi jako brzo pokazao napredak i čim je vraćen u A tim odigrao je odličan meč Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 17 Podeli Postovano Mart 17 Kakva utakmica Portlanda i kakav preokret u režiji Lillarda Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Mart 20 Author Podeli Postovano Mart 20 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 20 Podeli Postovano Mart 20 @Vuko mi imamo svog MVP,zamisli samo kakav uspeh za Jokica da ga proglase MVP -em... nije sto je bas ali zasluzio je apsolutno Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Mart 21 Author Podeli Postovano Mart 21 @Nemanja Trenutno je prvi favorit, samo da nastavi ovako.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 22 Podeli Postovano Mart 22 @Vuko posle ove povrede Jamesa još je blize tome ! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 171 Postovano Mart 24 Author Podeli Postovano Mart 24 @Nemanja Tako je, cak je i po kvotama sad vec ubjedljivo prvi favorit.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 91 Postovano Mart 24 Podeli Postovano Mart 24 Ne može nego kako je sudjenooooo !!! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi