Vuko 168 Postovano Januar 22 Author Share Postovano Januar 22 @Nemanja Još jedan Ufc praznik za oči stiže za vikend.. Konor se vraće u UFC ring a protivnik u njihovoj drugoj borbi je Dastin Poirier.. Očekujem ni manje ni više nego spektakl.. U co main event borbi imamo takodje odličan meč u najavi Čendler-Huker.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano Januar 22 Author Share Postovano Januar 22 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 87 Postovano Januar 23 Share Postovano Januar 23 Jedva cekam mec ,nema spavanja sutra ujutro ... i verujem da će ovo McGregor rešiti bez vecih problema,favorit je po meni Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano Januar 24 Author Share Postovano Januar 24 UFC 257 Odgledah poslednja 3 meča main carda i ovo su moji utisci. 1. Caldervud rutinski savladala Džesiku Aj i po meni pobijedil sve tri runde.. 2. CoMain event - Vrhunski nokaut Majkla Čendlera koji je na debiju u UFC pokazao da nije slučajno bio šampion Belatora.. Huker nije pokazao bukvalno ništa.. 3. Velika pobjeda Dastina Poiriera koji je nokautirao Konora u drugoj rundi.. Prvu rundu je po meni uzeo Konor koji je ima 2/3 jaka udarca.. Ipak odlična taktika Dastina koji je od početka meča lowkikovima pogadjao Konorovu prednju nogu i time ga potpuno poremetio. U drugoj rundi je iskoristio par dobrih udaraca i završio meč.. Velika pobjeda i po meni ako se Habib ne vrati novi šampion kategorije.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano Januar 24 Author Share Postovano Januar 24 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano Januar 24 Author Share Postovano Januar 24 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 87 Postovano Januar 24 Share Postovano Januar 24 @Vuko ne znam za tebe ali nikako nisam očekivao ovakav ishod ovog meča ,malo je reci da ga je pregazio Pourier Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano Februar 24 Author Share Postovano Februar 24 Raketa je naostrena da prodje kroz Santosa.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 87 Postovano Februar 25 Share Postovano Februar 25 Biće odličan meč ,i verujem u Rakica i još jednu pobedu ,kao sto je i sam rekao kompletniji je borac i možda bolje za njega da vise bude u parteru ,Santos tu nije toliko dobar Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano Četvrtak at 23:18 Author Share Postovano Četvrtak at 23:18 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano 20 sati Author Share Postovano 20 sati Brojimo sitno do mozda najboljeg UFC carda godine.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano 20 sati Author Share Postovano 20 sati Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano 4 minuta Author Share Postovano 4 minuta Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 168 Postovano 2 minuta Author Share Postovano 2 minuta Nasi momci su takodje spremni za veceras! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi