Jump to content
Obaveštenje
 • Dobrodošli na Meridianbet forum Srbija!

Toza

Moderators
 • Broj postova

  1220
 • Pridružio/a se

 • Poslednja poseta

 • Trofeja

  23

Toza najnoviji osvojeni trofej Oktobar 3 2021

Toza ima najveći broj postova koji se korisnicima sviđa

Reputacija na forumu

150 Excellent

1 Pratilac

O korisniku/ci

 • Rank
  Veterean Member
 • Rođendan Novembar 20

Nedavni posetioci profila

31755 pregledi profila
 1. @Vuko Vidimo se tad!!
 2. @VukoOnda se iskreno nadam da se vidimo već sledeći vikend. Taman nema fudbala sledeći vikend pa neće biti problem da se sve uskladi. Sad ću da proguglam da vidim zna li se već tačan termin ili..
 3. Hoće li ići neko od vas redovno da gleda Partizan ove sezone, odnosno već od sledećeg vikenda?
 4. @Vuko Totalno bez neke ideje, želje i borbe. Pričam juče sa ljudima posle meča kažu to ti je onaj meč kad ekipu ništa ne ide. Okej da ne ide, ali nigde nisam video onaj žar koji je prepoznatljiv za KK Partizan, isto kao što ga nisam video ni u prethodnim utakmicama. Da li je stvarno do Šćepanovića ili do koga/čega je nisam pametan. I ne znam šta mu to izostavljenje Tomasa iz tima znači. Mada opet nisam pametan ko bi mogao da bude taj "neko" ko bi mogao da dovede stvari u red, bukvalno mi niko ne pada na pamet. U suštini, nisam uopšte optimističan što se tiče ove sezone KK-a
 5. Toza

  Superliga Srbije

  Šta mislite, koliko još igrača treba da se zarazi pa da cigani zatraži otkazivanje Derbija? Čekamo još ja mislim Kataija i to je to mada mislim da bi u ovoj situaciji odlaganje svakako prijalo više prijalo nama nego njima
 6. Dešava se.. svaki start je na loptu bio
 7. I sada, 35 godina kasnije, kada prođete beogradskim Novim grobljem, pa u onom delu bliže Severnom bulevaru prođete jednom poprečnom grobljanskom stazom, u parceli 108, na grobnom mestu 398a, videćete latice. Uvek sveže. I skulpturu, u prirodnoj veličini. Na kolenima, radosnu. A na skulpturi - dve podignute ruke stisnute u pesnice. LEGENDA ŽIVI!
 8. I ovde ću napisati, po meni je Mitar najveća GROBARČINA koja je igrala kod nas, totalni ludak, voleo bih više nego išta da ga vidim u našem dresu ponovo
 9. Toza

  Superliga Srbije

  Meni nije jasno koja je sad fora sa tim igranjem rukom?? Čitao sam nedavno nova pravila da će SVAKO ali znači SVAKO igranje rukom biti penal, znači nema više ono namerno/nenamerno, slučajno, pogodila ga, bila uz telo ili šta već, znači svako igranje rukom je trebalo da bude penal, i sad posle ovoga čitam ovo pravilo. Kad se to promenilo?
 10. Evo dve slike od juče, i dva strelca na Derbijima, od kojih je jedan najveća GROBARČINA koja je igrala u FK-u
 11. @Vuko I ja navijam samo da oni ne osvoje, uopšte ih ne simpatišem ali činjenica je da ih ne treba otpisivati. Mislim da teško neki od autsajdera može nešto, eventualno možda Šahtjor.
 12. Toza

  Superliga Srbije

  @Vuko Blago rečeno "nije da nema korone u Rusiji", a eto ipak imaju publiku. Vidim i da su Bugari igrali pred publikom iako nešto ne volim da pratim njihov fudbal ali mi je iskočila vest pa sam uzeo da vidim. I još neke države sad da ne navodimo sve pojedinačno ali svakako je poenta ista. Ovo ne liči ni na šta bez publike, žali Bože za gledanje, tišina da ne može gora. Ne znam po kojoj logici se igrao Derbi i preostala kola prošle sezone pred publikom a sad kao ne može.
×
×
 • Create New...