Jump to content
Obaveštenje
  • Dobrodošli na Meridianbet forum Srbija!

Partizan u Aba ligi

Preporučeni postovi

• Odgovori/odgovora 491
  • Created
  • Poslednji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Partizan dugo nije imao ovako kompaktan tim koji ima odličnu sinergiju sa navijačima i trenera koji zna šta je partizan,ima znanja da ga vodi(nije da Dzikic nema znanja ali situacija u klubu je bila u

Parrizan je definitivno tim koji je najvise izgubio prekidom prvenstva..

Uf, ovo je baš opširna tema o kojoj se može dosta toga reći. Partizan je ekipa koja je očigledno pokazala najviše ove sezone u ABA Ligi, a može se reći i u Evrokupu, što znači da će njima najmanje pri

Posted Images

17 minutes ago, Vuko said:

Ko ima skuplji tim?

Pa oni definitivno imaju 2x veci budzet,zato im je hemija u timu 0,pa Gist covek ima pola miliona godisnje,pa koliko je placen Brown(krilni centar),koji je posle otpusten pa je onda objavio da prekida karijeru,Panter 360 hiljada,Baron 300,Lorenco Brown 400 hiljada,da ne nabrajama koliko ima Perperoglu,Stimac,sve bre igraci iz Euroleague i to iz ozbiljnih klubova u odnosu na Sasari,Hapoel,Trst,Ostende,sem Redinga koji je bio prosek nijedno nase inostrano pojacanje,ne racunajuci Peinersa i Parahuskog nije igrao ni Eurocup,a kamoli Euroleague,ali dzabe vam novci moji sinovci...

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
3 minutes ago, Conga rekao/la:

Pa pazi Miloje ti nije bio centar nego 4 ka,Slavko Vranes je bio visok ali ne fizicki dominantan pod obrucima,Ostojic Djuro,Dejan Koturovic,Kosta Perovic,ma uvek je bio dobar centar u Partizanu,nazalost zadnjih godina nismo imali takve igrace,sto ne znaci da u blizoj buducnosti nece biti.

Znam, ali Miloje je bio stena, zagradi se i dodji do lopte pored njega u reketu?! (Anegodta da je u to vreme najvise gurao na bencu u reprezentaciji). Za Vranesa se slazem, nije dominantan i nije bio kosgeter, ali kao pojava...zaleti se ti na coveka od 2.29 u reketu...trebas da ga prebacis i das kos, da ga nadvisis u skoku...

Link teme/posta
37 minutes ago, BeconiWR rekao/la:

Slovenca, mislis Blazica? 

Da mislim na Jaku Blazica,cak jedva i izgovaram njegovo ime koliko mi se ogadio za ceo zivot.

Link teme/posta
7 minutes ago, Conga rekao/la:

Da mislim na Jaku Blazica,cak jedva i izgovaram njegovo ime koliko mi se ogadio za ceo zivot.

Apsolutno se slazem sa tobom. Takav nivobezobrazluka, ali imao je ono nesto u derbijima. Kao Bertans, Veseli kod nas ?

Link teme/posta
41 minutes ago, Conga rekao/la:

Da,ja mislim da je sa Macvanom sve vec dogovoreno za sledecu  sezonu,mislim da je raskinuo ugovor sa Japancima,znas li da smo bez Aleksa Marica dobili Barcelonu u Beogradu,tada je bio povredjen,a tada smo potpisali kratkorocno Stevana Milosevica,centra,Lucic bi legao kao budali samar,a sto se tice Gagija nije realno zaocekivati da ga vidimo u dresu naseg kluba,minimum jos godinu dana,produzio je on ugovor sa Unikahom,voleo bih da se vrati i Lovernj,sto da ne u paketu sa Vestemanom,meni bi ovako izgledao tim za sledecu sezonu

1.Jaramaz,Goss,Gordic(moze i Vesteman umesto Gossa)

2.Todorovic,Paige,Trifunovic,Tarlac

3.Zagorac,Alan Wiliams,Angola

4.Thomas,Macvan,Novica

5.Mosleey,Lovernj i jos neki Amerikanac sa koledza ili Ayon

Zahvaliti se Birci,Jankeli,Waldenu,Peinersu.

Za Mačvana stvarno ne znam u kakvoj je kondiciji i da li je fit, ako jeste, ne postavljam pitanje, dobrodošao na mesto uspeha (komšije znaju zašto). A svi znamo da Barselona ima jednu manu.. ? Za Gagija svi znamo da nije realno, ali je lepo maštati. A za Žoa i Lea da ne govorim, Francuzi koji su postali legende našeg KK-a, a jedan od njih je bio i prvi strani kapiten Partizana. Mislim da bismo Lovernja mogli vratiti, pogotovo ako se bude igrala Evroliga, e onda bi to bila sasvim druga priča. Možeš zamisliti samo kakvu bi to euforiju stvorilo kod navijača. Za ovu trojicu otpisanih se slažem, ali za Voldena nikako, seti se kako je rešio Virtus u obe utakmice, ume da preuzme odgovornost u takvim utakmicama, tako da bih ga ja definitivno zadržao.

Link teme/posta
52 minuta , Conga rekao/la:

Da,ja mislim da je sa Macvanom sve vec dogovoreno za sledecu  sezonu,mislim da je raskinuo ugovor sa Japancima,znas li da smo bez Aleksa Marica dobili Barcelonu u Beogradu,tada je bio povredjen,a tada smo potpisali kratkorocno Stevana Milosevica,centra,Lucic bi legao kao budali samar,a sto se tice Gagija nije realno zaocekivati da ga vidimo u dresu naseg kluba,minimum jos godinu dana,produzio je on ugovor sa Unikahom,voleo bih da se vrati i Lovernj,sto da ne u paketu sa Vestemanom,meni bi ovako izgledao tim za sledecu sezonu

4.Thomas,Macvan,Novica

Ako Trinkijeri cita ovo, neka prepise slobodno 

Link teme/posta
1 sat , Conga rekao/la:

Brate jel mislis da imena igraju ili tim kao celina? Nema Partizan skok kao kod Vujoševića, ima onu prepoznatljivu pozrtvovanost svakog igrača za svaku loptu, e tada se pali maslina sto bi rekao Dr Vujošević, ajd sad ovako,Mosley ili Gist, Novica ili Perperoglu, Zagorav ili Lazic, Paige ili Baron, Jaramaz ili Brown? 

U većini se slažem ali ovo na kraju poredjenje igrača po imenima nije baš tolika razlika bila na početku sezone umesto ove postave koja se iskristalizovala očekivana je bila parahovski ,Tomas , Zagorac,jaramaz i volden i kad uporediš tu postavu sa zvezdinom nije tu tolika razlika,razlika je trebala da bude na klupi ali je trinkijeri sam bog zna kako uspeo da izvuče od ovih ostalih igrača mnogo više nego Tomić i Šakota od svoje ekipe

Link teme/posta
3 sati , Vlada rekao/la:

Mislim da je ovo ekipa koja je svakako najvise pokazala od odlaska Duska Vujosevica, ekipa koja ima timski duh, ekipa koja gine do samog kraja. Ko je bio protiv Cedevite u areni, mogao je da vidi, da je svaka akcija kao upisana( osim kada brat Zagorac vodi loptu, mislim da ni on ne zna gde je posao), svaki sut isplaniran. Da ne pricam o velikom Trinkijeriju, koji se ceo uneo u ovaj tim, koji bukvalno zivi za ovaj tim, i nesto najgore sto je moglo da se desi, jeste prekid sezone...Uprava, odradila nesto sto je zvezdina radila protekle 3 godine ( PLACALA jake igrace, jak scouting odradjivala, nisu uzeli snimak sa youtube i birali igrace, nisu stedeli pare, zato su utakmice posecene, i sve se vratilo), ali kolo srece se okrenulo, partizan krenuo da ulaze u igrace, a zvezda krenula da stedi, pa je i kvalitet jasno vidljiv. Da ne pricam da Partizan gura svoju skolu i mlade igrace( dok je zvezdi najmaldji igrac Junior Covic?) naravno da trebaju i stranci, ali zadovoljstvo je videti Jaramaza, Trifunovica, koji nose igru, nisu tu samo da bi popunili prazno mesto dok se MPV odmara. CELA EKIPA PARTIZANA JE MPV

Koju skolu i koje mlade igrace,ja vidim jedino ovog Trifunovica kao mladog igraca i donekle Jaramaza,ajde gde su ti mladi igraci i iz koje skole obojicu ste doveli prosle sezone,a kakav je nosioc igre Trifunovic???

Link teme/posta

Andrea Trinkijeri ima sluha i njuha da namirise kvalitetnog stranca ispod radara,tako je bilo svuda gde je radio,jednostavno su svi svesni velicini i tezini dresa i grba koje nose,setimo se kako je zapoceta ova sezona,bez puno pompe i odjeka po medijima za razliku od drugih klubova.Pojedini su bili skeptici,kakav Mozli,za koga je taj igrao,mali broj kosarkaskih poznavaoca na ovim prostorima su ga poznavali,onda je prvo dosao Superkup Aba takmicenja,gde smo svi mogli da se uverimo o kvalitetima timova koji su pretendenti za osvajanje lige.Tu smo mogli da se uverimo i o kvalitetima ekipe Andree Trinkijerija i kako ce tim izgledati u nastavku sezone,posle osvajanja prvog trofeja u sezoni ekipu je ocekivao paklen raspored sa puno putovanja i gostovanja,niko se u timu nije posebno isticao sem donekle Rashawn Thomasa zbog priznanja za najkorisnijeg igraca turnira,u prvih 5 utakmica u Aba ligi crno beli su igrali cak 4 puta na gostujucem terenu i samo jedan mec na svom terenu i to u 5 kolu kada su docekali Fmp iz Zeleznika,u tih 5 utakmica su crno beli 2 puta napustali teren pognute glave,poraz u drugom kolu od Koper Primorske rezultatom 68:56 i u cetvrtom kolu protiv Cedevite Olimpije rezultatom 85:69,pobede su ostvarili u Laktasima rezultatom 75:73,protiv Mornara rezultatom 76:65 i protiv pantera iz Zeleznika  90:85,u 7 kolu je Partizana ocekivao veciti derbi sa Crvenom Zvezdom,ispred u 6 kolu je bilo gostovanje ekipi Zadra,prvo je Partizan rutinski savladao u dvorani Kresimir Cosic ekipu Zadra 72:57,a zatim je dobio Crveno bele na svom parketu 75:72,odmah posle derbija u 8 kolu regionalne lige crno beli su gostovali ekipi Buducnosti,taj mec je Partizan izgubio u neizvesnoj zavrsnici 65:60,tako da posle 8 odigranih kola Partizan je imao skor od 5 pobeda i 3 poraza,u 9 kolu crno beli su docekali ekipu Krke iz Novog Mesta i dobili je 102:80,naredno kolo je Partizan bio gost ekipi izabranika Dejana Milojevica koji su pred novu sezonu promenili halu i ovog puta su izabranike Trinkijerija  docekali u legendarnoj hali sportova "Ranko Zeravica" na Novom Beogradu.Partizan je slavio 98:77,od 10 do 15 kola Partizan je bio domacin u svim mecevima regionalne lige,prvo je savladao Cibonu 102:66,zatim ekipu iz Aleksandrovca Igokeu 89:73,Koper Primorsku 81:62,Mornar  iz Bara 88:75,Cedevitu Olimpiju je pobedio bukvalno u zadnjim sekundama trojkom Jaramaza sa 9 metara uz pomoc table rezultatom 96:95,posle 15 odigranih meceva skor crno belih je bio 12 pobeda i 3 poraza,znaci crno beli su u prva 4 kola imali vise poraza nego u sledecih 11 utakmica u regionalnom sampionatu,16 kolo je donosilo gostovanje u Zelezniku ali su i tu crno beli ostali nesavladani,prilicno ubedljivo su slavili 87:57,naredno 17 kolo Partizan je docekao ekipu Zadra i slavio 87:60,naredni mec za ekipu Partizana je bio veciti derbi i gostovanje u hali "Aleksandar Nikolic" ekipi Crvene Zvezde,domaci su slavili u napetoj zavrsnici 92:86,Partizan je doziveo poraz posle 9 meceva u nizu na kojima je trijumfovao,vec u sledecem 19 kolu crno beli su mogli da otklone sve nedoumice oko prvog mesta U Aba ligi tako sto bi savladali Podgoricane koji su bili prvi pratioci na tabeli,u uzbudljivoj i teskoj utakmici u prepunij Stark Areni je pala ekipa Buducnosti 87:82,pritom su crno beli oborili rekord u poseti na jednom mecu u Aba ligi,20 kolo se igralo u Novom Mestu protiv Krke,opet pobeda Partizana 76:61,predzadnje 21 kolo je Partizan docekao Megu i pobedio 102:88,nazalost poslednje 22 kolo jos uvek nije odigrano zbog globalne pandemije u svetu,Partizan je trebao da gostuje Ciboni u Zagrebu.

Tabela izgleda ovako:

1.Partizan                  17 pobeda  4 poraza

2.Buducnost            15 pobeda  6 poraza

3.Crvena Zvezda      14 pobeda  7 poraza

4.Cedevita Olimpija 13 pobeda 8 poraza

5.Mornar                   13 pobeda  8 poraza

Link teme/posta
16 sati , Conga rekao/la:

4.Thomas,Macvan,Novica

Previse ti je stranaca u ekipi... Samo 7 domacih, 8 ako racunamo Gordica. Pa zar nije nerealno sa toliko stranaca

Link teme/posta
20 sati , Kneza90 rekao/la:

Po kojoj logici druze samo to mi objasni????Skuplji imate vi to odmah da ti kazem

Kako po kojoj logici.Zvezda igra evroligu i dovela je proverene igrace koji su vec nastupali za ozbiljne ekipe.Navedi mi primer gde je Partizan doveo igraca iz prve 3,4 lige u Evropi.Cak je raskinut ugovor sa Mcadoo-em koji je igrao u Golden State-u?

Link teme/posta

Partizanovi stranci su dovedeni iz sledećih klubova:
Hapoel Holon
Ostende
Grinsboro Svarm
Bešiktaš Sompo Japan
Turk Telekom
Dinamo Sasari
Darušafaka
Trst

Stratos, Gist i Derik Braun imaju više odigranih mečeva Evrolige, nego što su svi Partizanovi stranci gledali na TV.

Link teme/posta

Izgleda da je radno u Kk Partizan i da je vec dogovorena zamena za Mekadua koji nije uspeo da se nametne strucnom stabu,novi igrac crno belih treba da postane James Thompson IV,igrac koji je do prekida igrao  u Juznoj Koreji u ekipi Samsunga,2019 godine je zavrsio College East Michigan,i u toj ekipi je imao brutalne brojke,igra na poziciji centra,visok je 208 cm,izuzetan atleta i dobro igra ispod obruca,dobru ledjnu tehniku poseduje i izuzetno voli kontakt igru,uskoro sledi i kompilacija njegovih najboljih poteza,pa se uverite i sami o kakvom je igracu rec.

Link teme/posta

Partizan ce u završnici oba takmičenja uci jaci za Reggie Reddinga koji se uspešno oporavio od povrede, dodatan razlog za optimizam... 

reggie-redding-partizan-nis-belgrade-photo-dragana-stjepanovic-ec19.jpg

Link teme/posta

@Vuko

Da, malo pozitivnih vesti,uvek dobro dodje, iovako cemo u Ec biti liseni publike, tako da nam je svaki igrač neophodan, takodje Mcadoo ce imati ugovor do kraja Jula sa klubom, po ranijim saznanjima ugovor mu je isticao 20 Juna, ali posto ce se nastaviti oba takmičenja posle 20 Juna, automatski će se produžiti dok se ne završe takmičenja. 

Link teme/posta
  • Vuko changed the title to Partizan u Aba ligi