Vuko 206 Postovano Oktobar 9, 2020 Author Podeli Postovano Oktobar 9, 2020 https://www.aba-liga.com/match/14/20/1/Preview/q1/1/home/partizan-nis-buducnost-voli/ Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
BeconiWR 80 Postovano Oktobar 10, 2020 Podeli Postovano Oktobar 10, 2020 Verovatno nije tema, ali Nikola Pekovic prikljucen na respirator, teska upala pluca... Samo da brat izdrzi Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Oktobar 11, 2020 Podeli Postovano Oktobar 11, 2020 Partizan izgleda mnogo lošije nego u istom periodu prošle godine! Paige ima totalno drugu ulogu u timu od prosle godine! Najbolji suter ekipe prevodi loptu, Mozli se ne snalazi najbolje na ovu odbranu Vlade Scepanovica, Dangubic ima najviše minuta u timu uz Jaramaza sto je po meni neverovatno zaista! Nema akcija, mahom se resava 1 na 1 sto se meni lično uopšte ne sviđa! Mika je defanzivno ograničen, covek bukvalno ne može nikog da odbrani, Janković Stefan nema veze sa zivotom! Ako mi se cini Partizan je najmanje od svih ostalih ekipa pri vrhu najmanje menjao tim u odnosu na prošlu sezonu! Ne znam sta da kažem, ali ovo uopšte ne deluje obećavajuce cak i da smo pobedili Podgoricane! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Oktobar 12, 2020 Author Podeli Postovano Oktobar 12, 2020 @Conga Bez zelje da ikoga branim ili sl ali jesi li svjestan da se igra bez publike? Da je Buducnost vjerovatno na papiru i bolji tim a i skuplji? Prosle sezone smo ih jedva pobijedili pred 16 i kusur hiljada ljudi.. Nema vremena za kukanje jer u srijedu vec ceka tesko gostovanje Uniksu i mora se poraz od Buducnosti vec staviti u fioku.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Oktobar 16, 2020 Podeli Postovano Oktobar 16, 2020 @Vuko Ne bih se složio sa tobom da je Budućnost skuplji tim od Partizana na papiru! Prosle godine smo imali tezak raspored, tacnije pre Budućnosti smo gostovali Virtus, igrači su bili emotivno a i fizički ispraznjeni, ove sezone nema alibi, mi smo najmanje promenili roster u odnosu na druge ekipe koje su pretendenti za sam vrh Aba lige! Nema izolacije za Paiga, sve pokušavamo 1 na 1,nema unutrašnje igre, playmakeri soliraju, pogotovo Codi! Stefan Janković divlja, sutira u 5-oj sekundi napada, Dangubic ima najveću minutazu, na osnovu cega? Ne kritikujem nikog, ali je ipak ozbiljna situacija! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Bole_1981 74 Postovano Oktobar 17, 2020 Podeli Postovano Oktobar 17, 2020 Partizan 'stotkom' u Železniku najavio bolje dane Košakaši Partizana prekinuli ostravili su prvu pobedu u sezoni u ABA ligi pošto su u trećem kolu u Železniku bili bolji od FMP rezultatom 103:90. Crno-beli su duel u 'predgrađu' prelomili sredinom treće četvrtine kada su obezbedili 15 poena prednosti (67:52), a u poslednjoj deonici imali su i maksimalnih +18. Panteri su se serijom 12:2 na dva i po minuta pre kraja približili gostima na 94:87, ali su Markus Pejdž i Kodi Miler-Mekintajer sa linije slobodnih bacanja bili nepogrešivi i mini serijom 4:0 stavili tačku na utakmicu u Železniku. FMP je bolje odigrao prvu četvrtinu i u dva navrata imao je pet poena prednosti, ali ekipa Vlada Šćepanoivića je brzo uspostavila ravnotežu i u drugoj četvrtini je preokrenula rezultat i najavila prvi trijumf u regionalnom takmičenju. Odbrana tima iz Humske je u drugom poluvremenu bila znatno bolja, proradio je i šut i posle bledog izdanja u Kazanju crno-belima je bio neophodan meč u kome će skinuti sa sebe ogroman pritisak. Crno-bele nije omelo ni neigranje Vila Mozlija, koji će pauzirati tri do četiri nedelje, ali i povreda ruke Ognjena Jaramaza koji u drugom poluvremenu nije ulazio u igru. Miler-Mekintajer je bio najefikasniji sa 23 poena (4/6 za tri), a imao je i 4 asistencije, Rade Zagorac je dodao 15, Pejdž 14, Rašon Tomas 13, a Nemanja Gordić i Novica Veličković po 10. U drugom uzastopnom porazu FMP Nemanja Nenadić je upisao 26 poena (4/6 za tri), Okben Ulubaj 17, Filip Čović 16 (3/5 za tri), uz 9 asistencija, a Marko Pecarski 12 (4/5 za dva). Partizan u sledećem kolu dočekuje Cedevita Olimpiju, a pre toga gostuje Bahčešehiru u 4. kolu Evrokupa, dok Panteri idu u Podgoricu. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Oktobar 18, 2020 Author Podeli Postovano Oktobar 18, 2020 @Bole_1981 Ma dje je najavio bolje dane.. Ponovo uzasno prvo poluvrijeme, bez zelje, borbe, katastrofa.. Jesu drugo odigrali bolje ali primiti 90 poena od Fmp-a je uzasno.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Oktobar 19, 2020 Podeli Postovano Oktobar 19, 2020 @Vuko Definitivno je problem u KK PARTIZANU! To je sad svima evidentno, ne stima puno toga u odbrani, nekako mi je Codi do sad razočaranje, slabo se trudi u odbrani, vise pokušava se distance i poludistance, a manje se odlucuje za prodor koji su mu jaca strana! Mika potpuno pogubljen, pogotovo u odbrani, covek ne moze nista da odbrani, lateralne kretnje spore, sporo se otvara posle bloka, takodje Nikola Janković je pogubljen u sistemu Scepanovica! Ne izgleda uopšte obećavajuce, makar ovaj pocetak! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Oktobar 24, 2020 Author Podeli Postovano Oktobar 24, 2020 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Oktobar 24, 2020 Author Podeli Postovano Oktobar 24, 2020 Težak meč sjutra veče u kojem je pobjeda pod moranje.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Oktobar 25, 2020 Author Podeli Postovano Oktobar 25, 2020 Pobjeda u veoma teskom mecu veceras.. Olimpija pokazala da je ozbiljna ekipa, dok ce Partizan morati mnogo bolje.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Oktobar 25, 2020 Author Podeli Postovano Oktobar 25, 2020 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Oktobar 31, 2020 Podeli Postovano Oktobar 31, 2020 Definitivno nije to onaj tim od prosle sezone! Nema ko da povuce u najbitnijim trenucima, samopouzdanje je evidentno na minimumu! Ocekivao sam iskreno da ce Codi Miller biti pravo pojacanje i da ce biti bolji igrac od Waldena, prevario sam se debelo i to priznajem! Codi nema pregled igre uopšte, ne prepoznaje situacije , cak i Paige bolje kreira od Codija a on bi trebao da bude mozak tima! Mika razočaranje i to veliko, Dangubic covek pegla koliko može u odbrani, ali ne može samo on da igara, Thomas neupotrebljiv a jedan je od retkih koji ima energiju u ekipi! Paige opet onaj iz prve sezone! Mislim da ovo nije niko očekivao! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano Novembar 1, 2020 Podeli Postovano Novembar 1, 2020 Od Codija smo očigledno svi očekivali previše covek nije opravdao 3% toga i jako slabo se snalazi ... doduše ni ostali ništa konkretno ne rade na terenu Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Novembar 2, 2020 Podeli Postovano Novembar 2, 2020 @Nemanja Nemamo integritet, vidim da se spekuliše sa raznim imenima na uzarenu klupu, mislim da je uslov da bilo koji trener sedne da mu se dovedu minimum dva pojacanja koja on zeli! Mislim da mi nemamo novca za Rajsa koji ima 33 godina i koji je igrac Aek-a a jedan od uslova Dzikica je upravo on ili pak Pjer Dzekson koji jeste da je slobodan igrač ali traži ogromnu platu, a nije igrac koji ce se staviti u funkciju ekipe! Takođe Dzikic zeli da Mika ode, a da dovede igrača koji moze da igra krilnog centra i centra, s tim što bi se vrlo verovatno i Thomas spuštao na centra! Sto se tice paketa iz Mege od tog posla nema nista, pogotovo što ne bi imali pravo da igraju do nove godine za Partizan u Aba ligi! Iskreno vidim sad da se spominje i Plaza koji mi nije resenje! Navodno Spanac je trenutno najbliži klupi, ali opet i on ima neke svoje uslove, a jedan od njih je Meksički veteran i bivsi igrac Real Madrida Gustavo Ajon! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano Novembar 2, 2020 Podeli Postovano Novembar 2, 2020 @Conga I’d svega će biti neko deseti koga nisu ni pokrenuli ,svi koji bi nam legli ne postoji opcija da se dovedu ,dok potrošenu robu poput Ayona stvarno me treba dovoditi nikako Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Novembar 3, 2020 Podeli Postovano Novembar 3, 2020 @Nemanja Izgleda da ce ipak biti Slovenac Filipovski! Realno gledano po meni je on bolja opcija od Dzileta, jer ume da nanjusi za male pare kvalitetnog igraca a pritom poseduje i znanje, energiju, harizmu, sve sto jednom timu treba! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano Novembar 3, 2020 Podeli Postovano Novembar 3, 2020 @Conga ključno je to kako će se on uklopiti u sve ovo i snaći na terenu ... imena nam ne znače ništa dok ne vidimo šta može ili ne može Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
BeconiWR 80 Postovano Novembar 3, 2020 Podeli Postovano Novembar 3, 2020 Saso Filipovski novi trener naseg kluba... Kako i sta da prokomentarisem... Evo ne znam Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Novembar 4, 2020 Author Podeli Postovano Novembar 4, 2020 @BeconiWR Jel moze losije od ovog do sad? Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi