Conga 93 Postovano Decembar 7, 2020 Podeli Postovano Decembar 7, 2020 Partizan je već sad doveo u pitanje play-of Aba lige za sezonu 2020/2021 porazom u Baru! Definitivno su problemi mnogo veći u timu, kao da fali one hemije u timu od prosle sezone, sportski sektor je ozbiljno omanuo u skautingu pojacanja, jer ni CMM ni Mika ne prave razliku na terenu! Videcemo da li ce neko snositi konsekvence, Ostoja se oglasio da ce biti pojedinaca koji ce biti kaznjeni! Mislim da je problem Partizana sto na najosetljivijoj poziciji ima dva slicna igraca, tacnije slicnih karakteristika a to su CMM i Gordic! Para za osveženje ekipe izgleda nema,tj. možda za jedno pojacanje i to sve pod uslovom da Stefan Janković napusti klub! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano Decembar 7, 2020 Podeli Postovano Decembar 7, 2020 (Izmenjeno) Ovo su prosto morali dobiti ,kako tako zakuvaju uvek bez potrebe ,nema sto ti kažeš hemije na terenu imam utisak kao da su se sad skupili pa prvi put igraju ...i opet ,nemaju sreće pa nemaju Edited Decembar 7, 2020 by Nemanja Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Decembar 12, 2020 Author Podeli Postovano Decembar 12, 2020 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Decembar 19, 2020 Author Podeli Postovano Decembar 19, 2020 Bilo je svakakvih utakmica u istoriji košarkaškog kluba Partizan ali ja ne pamtim veću sramotu od ove danas.. SRAMOTA!! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Decembar 22, 2020 Author Podeli Postovano Decembar 22, 2020 Još sam pod utiskom sramote u Novom Mestu.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Decembar 23, 2020 Podeli Postovano Decembar 23, 2020 Ovim porazom od Krke Partizan je definitivno izgubio sve sanse za Play-of Aba lige! Naime samo cudo može da se dogodi da bi ekipa usla kao 4-plasirani tim u regularnom delu, a to čudo je da Partizan dobije sve mečeve do kraja regularnog takmičenja! Vidim da Loncar i ne pominje ostavku, a po meni je on jedan od najodgovornijih za trenutno stanje u timu! Koja je uloga Sportskog direktora? Ko je radio scouting i odlucio se da CMM pojaca ekipu na najosetljivijem mestu? Zbog čega je klub odbio Kendrika Perrija iako se otvoreno nudio!? Najveći faktor losih igara i rezultata u dosadašnjem delu sezone je CMM! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Januar 3, 2021 Author Podeli Postovano Januar 3, 2021 Pobjeda danas u Splitu pred veoma težak raspored u nastavku.. Prvo se ide u Čačak a onda dva gostovanja koja će odrediti Aba sezonu.Olimpoka/Budućnost.. Uz sve to igra se i grupa top16 u Eurocupu.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Januar 4, 2021 Podeli Postovano Januar 4, 2021 @Vuko Generalno gledano Partizan mora minimum da dobije ili Cedevita Olimpiju ili Buducnost i da se nada da će mu ostali rezultati ici na ruku! Bice vraski tesko, mada mislim da možemo Cedevita Olimpiju da dobijemo, a ako zatvorimo Ivanovića i Wili Reeda možemo da se nadamo i pobedi u Podgorici! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Januar 4, 2021 Author Podeli Postovano Januar 4, 2021 @Conga Drugim riječima u 13 kola do kraja moramo imati minimum 11-2 skor.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Januar 4, 2021 Podeli Postovano Januar 4, 2021 @Vuko Bas to,ali mislim da ce se sezona u Aba ligi lomiti u Podgorici i Ljubljani i ako tu ostvarimo pozitivan rezultat možemo komotno u top 4! Rano je još govoriti, ali mislim da smo dobili pojacanje i to na najosetljivijem mestu na poziciji 1! Stize na mala vrata i bez preterano velikih očekivanja od veceg dela javnosti posto stize iz Poljske lige i to iz 10-plasiranog tima Gljivica! Mislim da je stigao na preporuku prijatelja Filipovski i ne zaboravimo da je Filipovski radio u Poljskoj! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano Januar 5, 2021 Podeli Postovano Januar 5, 2021 @Conga konacno neko dobro pojačanje i nada da će zaigrati Partizan mnogo bolje ... nadam se da ovo nike kraj Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Januar 7, 2021 Author Podeli Postovano Januar 7, 2021 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano Januar 9, 2021 Podeli Postovano Januar 9, 2021 Borac-Partizan(38:33)75:71 Partizan je ovim porazom od ekipe Borca u Cacku potpisao izvesnu kapitulaciju za Play of Aba lige! U ekipi Sase Filipovskog danas nista nije stimalo! Napad veoma smusen, bez nekih akcija, bez resenja, sve je zavisilo od invidualnog ucinka igraca koji uopšte nisu bili fokusirani na parketu! Elem ono što najviše zabrinjava je nova povreda najboljeg igrača KK Partizana Ognjena Jaramaza i prve prognoze uopšte nisu obecavajuce, sumnja se da su stradali prednji ukrsteni ligamenti kolena i da je izvesno za Ogija sezona nazalost već sad zavrsene! Po nekim informacijama koje su se pojavile posle utakmice, KK Partizan ozbiljno razmatra mogućnost da uruci otkaz CMM koji se od dolaska u najmanju ruku nije proslavio, a klub nece traziti zamenu već ce se sezona privesti sa postojećim kadrom! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano Januar 9, 2021 Podeli Postovano Januar 9, 2021 @Congavsramno izdanje Partizana veceras , raspad sistema na terenu ,apsolutno nista nije funkcionisalo i na svu muku povreda Jaramaza ...cirkus Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Februar 7, 2021 Author Podeli Postovano Februar 7, 2021 Očigledno je da je Aba liga već neko vrijeme puštena niz vodu, ipak trebalo bi izbjegavati ovakve poraze, pogotovo kući.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano Februar 8, 2021 Podeli Postovano Februar 8, 2021 Šta god da kaže mislim da su totalno otpisali Abu i okrenuli se u drugom smeru..ali kao sto si rekao ovakvi porazi stvarno nisu poželjni Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano Mart 13, 2021 Author Podeli Postovano Mart 13, 2021 Najmanje bitan derbi za Partizan mozda u istoriji kluba.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano Mart 13, 2021 Podeli Postovano Mart 13, 2021 @Vuko definitivno derbi sada nije derbi i na ovu utakmicu ne samo partizan ,nego i zvezda i svi koji navijaju za pa dva kluba gledaju kao sasvim nebitnu običnu utakmicu Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano April 3, 2021 Author Podeli Postovano April 3, 2021 Strasno kucanje Tomasa.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano April 4, 2021 Podeli Postovano April 4, 2021 Auuuuuu koje kucanje ... Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi