Jump to content
Obaveštenje
  • Dobrodošli na Meridianbet forum Srbija!

Pravila Foruma


Preporučeni postovi

PRAVILA FORUMA

Generalna pravila:


Bez psovanja i vulgarnosti. Ako imate potrebu za jačim rečnikom, potražite bolje argumente od psovki. Psovke jesu deo svakndnevnog govora, ali njima nema mesta u javnoj komunikaciji. To nije zajednica koju želimo da negujemo.
Vređanje po bilo kom osnovu je najstrožije zabranjeno. Ismevanje, bilo koji vid maltretiranja takođe nije dozvoljen. 
Neizbežne navijačke čarke, nikako ne smeju da prerastu u bilo koju vrstu obračuna. Ovde se delimo samo na ljubitelje sporta i one druge. Sve ostalo povlači udaljavanje sa Foruma.
Spamovanje putem poruka, javnih i privatnih nije dozvoljeno. Članovi će biti pozvani da takve postove prijave a moderacija će reagovati.
Diskusije su javne, treba da služe javnoj raspravi. Prijateljske poruke ograničite na Privatne poruke, nema potrebe da to ostali članovi čitaju.
Trudite se da pišete smisleno, koncizno, jednoznačno i argumentovano. 
Politika na forumu - nije dobrodošla. Ovo zaista nema potrebe obrazlagati. Jeste isprepletena sa svime što nam se dešava, ali ajde da se trudimo da to maksimalno razdvojimo.

Pravila za postovanje:


Forum ima generalno sportsku tematiku.
Offtopic je dozvoljen samo u za to predviđenim sobama. Pogledajte dobro koje su sobe na raspolaganju pre nego što ostavite neki ne-tematski saobraćaj.
Crossposting (ostavljanje jedne teme u više soba) nije dozvoljen. Ako imate temu, možete je ostaviti samo u jednoj sobi. Nema nikakvog smisla počinjati istu diskusiju na više mesta.
Zabranjena je svaka razmena piratskog, pornografskog i bilo kakvog drugog nedozvoljenog i nezakonitog sadržaja. Sve što ne možete da pokažete porodici za nadeljnim ručkom, ne treba da se nađe na Forumu.
Trudite se da poštujete pravila pravopisa, znakove interpunkcije i gramatiku. Pretrpavanje postova smajlijima, gomile simbola i tačkica nisu način komunikacije. Obratite pažnju na Caps Lock, velika slova se smataraju VIKANJEM, pa vodite računa gde ćete ih koristiti. 

Zabranjen je bilo kakav vid (samo)reklamiranja na Forumu. Ovo uključuje tekst u postovima, slike koje su okačene, korisnička imena i korisničke potpise. Linkovi ka komercijalnim stranicama bez odobrenja Administracije nisu dozvoljeni. 

Ako imate bilo kakvu zamerku ili problem, možete kontaktirati administraciju foruma. Moderacija ne može uvek i svuda da bude prisutna, ali zato možete iskoristiti prijavu posta, pa tako skrenuti pažnju moderatora na problematičan sadržaj.

Pravila će se vremenom unapređivati i dopunjavati. Vaša je odgovornost da budete upoznati sa istima.

  • Svidja mi se 4
Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
×
×
  • Create New...