Vlada 157 Postovano April 25, 2020 Podeli Postovano April 25, 2020 @Conga Izgleda da niko od divnih medija nece da objavi vest kako je Rašković napisao da nista nije istina o pricama vezanim za Trinkijerija, al dobro, valjda ce se ovo vreme promeniti, pa ce biti normalnije https://www.meridianbetsport.rs/kosarka-kkpartizan-andreatrinkijeri-aleksandarraskovic-demanti-klauzula/ Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vuko 206 Postovano April 25, 2020 Author Podeli Postovano April 25, 2020 @Vlada Pa ako izadje na draft ne znaci da ce otic odmah.. Rano je njemu svakako, prvo Aba, EL pa tek onda mozda Nba.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano April 25, 2020 Podeli Postovano April 25, 2020 Prva asocijacija kada pročitam TRENER PARTIZANA ... Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 Krcka se nesto veliko izgleda Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vlada 157 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 Ako dodje i brat Wilijams, bice to strasno za gledati. Rade ocekivano produzio ugovor https://www.meridianbetsport.rs/kosarka-partizan-rade-zagorac-produzio-ugovor/ Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
BeconiWR 80 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 Ovo deluje kao drim tim u najavi. Da li je to onda znak da ipak dobijamo da igramo EL? Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vlada 157 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 Ako se ovi gmizavci pitaju, onda ne. Kako je rekao Bokan, mi smo za to da zvezda igra EL. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Toza 150 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 @Vlada Veruj mi da će svi sve uraditi samo da zvezda igra EL, ubeđen sam da će tako na kraju i biti. Svi su nešto protiv čovića, Bokan prvi, non stop ga nešto podbada, izjavljuje, tamo vamo.. A na kraju će im svi živi dati podršku da igraju EL. Mega isto sa Miškom na čelu. Partizan kao Partizan će zastupati svoje interese što je i normalno, neće nikog drugog moliti da stane u njegovu odbranu. Naravno da zvezdi odgovara da se sezona poništi i onda će ona kao prošlogodišnji ušesnik opet igrati EL i "svima" dobro, osim naravno, Partizanu. Znate, Partizan je pokazao najviše, ali.. Šta ALI? Ovog čovića čim vidim ne bude mi dobro, kriminalac, zlo srpske košarke, Srbima na Kosovu se kosa digne kad čuju njegovo ime, i on će nešto da pametuje i određuje, katastrofa. Skrenuh ja sa teme.. U suštini, mislim da će Partizan biti najveći gubitnik, i u EK i u ABA, kako god okreneš i koje god rešenje da izaberu. A bukvalno sam se već pomirio sa činjenicom da smo ostali bez EL. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Vlada 157 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 @Toza Ma mene to najvise i nervira, svi su za sebe, ali kada realno Partizan treba da bude taj kojem ide nesto u korist, eto ga čopor hijena koji su tu da rastrgnu sve. Kao sto si i sam rekao, ceka se da se vidi kakva je odluka, ali ipak nadam da ce biti koliko toliko da ruku Partizanu, jer jedna od boljih sezona u poslednjih par godina, ne bi valjalo da se unisti sve Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Toza 150 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 @Vlada Upravo to. Normalno mi je da svako brani svoje interese, naravno da neće tuđe. Ali Budućnost brani svoje pa odjednom bi bilo normalno da zvezda igra EL. Pa ko je tu lud?! Dobro si ih nazvao - čopor hijena. Pa Partizan je ove godine imao idealnu priliku da se vrati tamo gde mu je mesto, jer EL automatski donosi bolje igrače, puniju halu, što podrazumeva više prihoda.. Da je ušao u EL ove godine verujem da bi Partizan tamo dugo i ostao, kao što je i bio nekada. A ovako, ako mu propadne sezona gde je realno uložio dosta, doveo kvalitetne igrače, isto kvalitetnog trenera, pa čak zakupio i Arenu na pet godina.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 @Vlada @Toza Misko Raznatovic mnogo više saradjuje sa Covketom nego sa nama, zbog igraca koji su u Zvezdi, tako da ce se boriti za Zvezdu, Bokan i Buducnost, imaju usku saradnju za Czv, ne zaboravimo da je i sam bio gost na El utakmicama Zvezde i da je Voli bio u klubu sponzora Czv, tako da smo odmah u manjku podrske, takodje je vazno podsetiti da je u sezoni 1999/2000 kada se takođe prvenstvo nije nastavilo da su u El isli Czv i Buducnost,u tom trenutku najbolji timovi u SRJ na osnovu ucinka na tabeli,ali sta je tu je, nadam se da cemo nastaviti takmičenje, ja bih se fokusirao na Ec,tako da bi meni to takmičenje bio prioritet svih prioriteta, jer bi mogli da jednim udarcem ubijemo nekoliko muva!!! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Toza 150 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 @Conga Baš o tome i pričam, više ima veze sa njima nego sa nama. Odnosno sa nama skoro da i nema nikakve veze, što uopšte i nije loše. Mislim da će se Partizan svakako i fokusirati na EK, ali šta će uraditi bez pomoći publike, to je pitanje.. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 @Toza Jeste defakto cinjenica da ce biti mnogo teže bez publike, ali ne i nemoguće, bitno je da se održi zajednistvo u timu i hemija koja odavno nije bila bolja. Ako udjemo u finale Ec, mi smo gotovo izvesni ucesnici El, i u tom trenutku bi bili jedini sa Balkana koji su sigurni, a izjalovili bi se planovi drugom univerzumu, koji zeli da se ponisti ABA liga, ne verujem da ce onda oni moci da ucestvuju u El, jer nije realno očekivati da će i oni dobiti poziv za najelitnije takmičenje u Evropi, to bi mi nekako bilo najsladje... Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Toza 150 Postovano April 26, 2020 Podeli Postovano April 26, 2020 @Conga Naravno, za Partizan nikad i ništa nije nemoguće, padali su i jači, što ne bi i Uniks pa tako redom.. Ma Đordi voli čovića dajem glavu, zvaće ga sigurno jer bi ovaj umro da Partizan igra a oni ne. Partizanu je mesto u Evroligi! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Bole_1981 74 Postovano April 27, 2020 Podeli Postovano April 27, 2020 Trinkijeri ne mrda iz Partizana Trener Partizana Andrea Trinkijeri ima opciju u ugovoru da posle 20. juna napusti klub iz Humske, ali prema rečima predsednika Ostoje Mijailovića to se neće dogoditi. Italijanski stručnjak je u novembru 2018. potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima, ali ima i klauzulu da posle 20. juna može da preuzme drugi klub. Ipak, prvi čovek Partizana je naglasio da Trinkijeri želi do kraja da odradi ugovor u Humskoj, pa čak i da posle toga ostane deo crno-bele porodice. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano April 27, 2020 Podeli Postovano April 27, 2020 @Bole_1981 Mislim da Trinkijeri nema klauzulu u ugovoru, tacnije da moze da ide iz Partizana samo ako neki zainteresovan klub plati obeštećenje za trenera crno belih, ima jos godinu dana potpisan ugovor sa crno belima. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Gretna 2 Postovano April 27, 2020 Podeli Postovano April 27, 2020 Ima klauzulu da moze da napusti klub ukoliko želi... . Objavljen je transkript negde na netu...Ono sto ima na yt jer izbacio Partizan i mnogo stvari izbacio sa tog sastanka koji je trajao preko 3 sata... Evo ga... https://video.twimg.com/ext_tw_video/1253797777735323649/pu/vid/480x320/6h8H1ukYpBBP0leI.mp4?tag=10 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano April 27, 2020 Podeli Postovano April 27, 2020 @Gretna Ima izlaznu klauzulu iz ugovora, tako da ko zeli njega, morace da plati, i to debelo, a uopšte nije prica o Trinkijeriju, već o jednom igracu, koji ima potpisan ugovor sa Partizanom 1+1. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Toza 150 Postovano April 27, 2020 Podeli Postovano April 27, 2020 Mislim da je sasvim realno da Trinkijeri ostane trener Partizana i to je to. Ne bih se navio nekim klauzulama i nagađanjima. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Conga 93 Postovano April 27, 2020 Podeli Postovano April 27, 2020 @Toza Ostace on jos dugo godina, ima lep ugovor, punu slobodu, vrhunske uslove za trening, sve sto pozeli, na njegovo insistiranje je dosao i profesor Koprivica. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi