Jump to content
Obaveštenje
  • Dobrodošli na Meridianbet forum Srbija!

KK Partizan - tim, treneri, strucni stab, uprava

Preporučeni postovi

Pre 1 sat, Vuko rekao/la:

Jadni vi ugrozeni.. Od kad je 6.3 vece od 10?

Izgleda da se mora ljudima crtat ili jednostavno vjerujete narucenim textovima..

Ajd posto ti znas tacne budzete, objasni mi koja je logika da Tomas prima vise od Gista, Volden od Brauna, Gordic od Dzenkinsa, Jankovic od Stimca i td i td..

Uppredi imena kod vas i nas, odakle su dosli vasi igraci odakle nasi i sve ti je jasno..

Svaka druga tvrdnja nema utemepjenje u realnosti..

Da se razumijemo na kraju, Partizan ima odlican budzet OVE sezone ali ipak nemoj da mijesamo babe i zabe..

Ne, verujemo Tegeltiji. On kao nepristastran treba mu verovati... 

Mi pričamo ovde kako Gist prima više od Tomasa, Kako Braun prima više od Voldena... itd... ali mi ne znamo kolike su plate Tomasu i Voldenu. Znamo samo koliko su Gistu i Braunu

Evo jel zna neko koliko košta Tomaš na godišnjem nivou. Za Gista znamo, 500k dolara. 

Za Trinkijerija znamo da ide avion po njega... 

https://www.ekspres.net/vesti/vise-miliona-nego-godina-aleksandar-papic-kako-se-kalio-celik

Citiraj

Kako se da videti, na spisku putnika u dvočlanoj delegaciji KK Partizan koja avionom “Air Pinka” putuje po Trinkijerija u Brešu, nalazi se i ime Aleksandra Papića. Jasno je da na ovakve strateške zadatke idu samo oni najbitniji ljudi iz uprave, ali možda još više o ulozi Aleksandra Papića u “operaciji KK Partizan” govori i to ko je platio pomenuti let. Prema dokumentima koje smo imali na uvid, povratni let iz Beograda do Breše i nazad avionom “cesna XLS” u iznosu od 1.895.014,00 dinara platila je upravo kompanija “Tim System”.

https://kosarka.hotsport.rs/2016/11/11/slika-govori-vise-od-1000-reci-kako-kosarkasi-zvezde-spavaju-na-aerodromu-foto/

Vidimo da nekima ide privatni avion po trenera, dok drugim ekipama igrači spavaju na aerodromu. E to vam je kad je Zvezda državno mezimče, da je npr Partizan državno mezimce oni bi spavali po aerodromima... Jel tako?

Tvrdite da ste vi košarkaška institucija. Do "makabizacije" košarke ste imali 9 titula šampiona Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije. Crvena Zvezda je imala 15 titula. 

NIste vi bili nikad institucija i nikad necete biti. Samo su se vratile stvari na svoje mesto

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
  • Odgovori/odgovora 504
  • Created
  • Poslednji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@Vuko Izgleda da postoji sansa, kad je Parahuski imao jaku platu, sto ne bi i njemu dali, legao bi nam samo tako, trazi ga i Makabi,izgleda da je završio epizodu u Nba, tako da ce sigurno u Evrop

Da poželimo svu sreću Šćepanoviću!

@Vuko to bar nije tesko znamo koliko nas je iza našeg kluba !!!

Posted Images

@Gretna Ma sve si u pravu.. Jaka matematika kad je 6 vece od 10..

Jok eto nijesmo institucija, vi ste.. 
Institucija je klub koji Igoru Rakocevicu povlaci dres a mi imali 50 boljih igraca od njega..

Navijac si Czv i ja to postujem ali razmisli malo prije nego li nesto napises.. Koga smo mi sve izbacili od igraca.. Dal da ih nabrajam? Ko nas je sve trenirao? 
Sa ove dvije slike zavrsavam na ovoj temi poredjenje budzeta.. Pogledaj odakle su dosli vasi a odakle nasi igraci.. Gist ima vise EL meceva nego svi nasi osim Novice odgledanih..

1.png

2.png

Efes, Real, Himki, Panata, Fener, Olimpijakos a ovamo prejaki Sasari,Holon,Bon,Burgos,Ostende,Besiktas..

Link teme/posta

@Gretna

Zanimljivo da i Monako i Galatasaraj kao i Rejer iz Venecije, imaju veći budžet od Zvezde i Albe, da ne pričamo o Uniksu... neko reče iz Sportske. Net i ostade živ .. za Monako znam lično pa mi malo smešno???

By Sasa Obradović. 

Par dana pred početak takmičenja u Evroligi, specijalizovani evropski košarkaški sajtovi predstavili su rostere svih ekipa, a portal ''advanceprobasketball.com'' objavio je i procene budžeta učesnika ovogodišnje Evrolige.

Za Crvenu zvezdu se navodi da joj je procenjen budžet za sezonu 2019/20 oko 13.68 miliona evra, što je svrstava na 12. mesto od 18 klubova. 

Toliko o tome, samo vi verujte "Pudlici". Nemam sta vise da dodam na ovoj diskusiji. 

Link teme/posta

Da se mi vratimo na temu, iako bih i ja isto imao mnogo toga da kažem o "onima preko puta" ?

Ja sam uvek za povratak Mačvana koji je Grobarčina i daje 200% mogućnosti svaku utakmicu. Ne znam samo u kakvom je zdravstvenom stanju.

https://www.meridianbetsport.rs/kosarka-aba-liga-domaca-transferi-partizan-milan-macvan/

Link teme/posta

@Toza Zamisli Mačvana brate, pa to bi bila ludnica. Ma neka sedi samo na klupi neka dodaje peskire, energija je vec povecana za jedno 300%

partizan-zvezda-playoff2-030.jpg

Link teme/posta

@Toza @Vlada U slucaju igranja Evrolige prvi koraci bi mi bili pokusaj da se dovede neko iz trojca Gagi, Lucic ili Macvan..

Sad problem je sto su oni manje/vise u najboljim godinama i mogu i dalje uzeti vece pare nego sto je Partizan spreman da da..

U stvari zamislite tri poteza: Macva in Birca out, Lucic in Peiners out, Gagi in Angola out i ostavit sve ostale.. ufff..

Link teme/posta

@Vuko Zašto neko od njih? Sva trojica i udri! Sve je to naravno AKO se bude igrala EL. Po meni, najteži zadatak bi bio Gagi Milosavljević. Mačvan se vratio iz Japana, kuburi sa tim povredama, teško da u ovom momentu u Evropi može da se izbori za neki dobar ugovor. Lučić je u Bajernu koji ne vidim ni da je trenutno kvalitetniji od Partizana, a još ako se bude igrala EL.. Ne znam koliku bi on platu mogao da ima tamo, ali verujem da bi Partizan mogao da im parira. Ali Gagi je zaista, zaista težak zadatak. Znam da je pod ugovorom tamo, sad kako je i da li je izvodljivo. Verujem da dosta toga, odnosno većina zavisi i od same volje igrača.
U prilogu video kako kapiten dribla tadašnjeg MVP Evrolige kroz noge;

Link teme/posta

Sportskim klubovima u Srbiji od ponedeljka će biti omogućeno da se vrate treninzima na otvorenom.

Iako će klubovi u Srbiji od ponedeljka početi da treniraju, situacija oko nastavka sezone i dalje je nejasna, ali će KK Partizan ipak trenirati na otvorenom.  Postoje određeni tipovi treninga koje će igrači moći da odrade na otvorenom i kako se prenosi, jedini stranac koji će biti na treninzima je Rašon Tomas, a treninzima neće prisustvovati ni Andrea Trinkijeri koji je u Italiji.

Link teme/posta

Iz izvora bliskih klubu, Partizanu je od strane menadžera ponudjen nekadašnji igrač crno belih i Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica, koji trenutno nastupa u Kini, tacnije u Djijangsu Dregonsima. Videćemo da li ce strucni stab hteti ovakvog tipa igraca koji je cetvrtoj deceniji života. 

IMG_20200506_083331.jpg

Link teme/posta

"Trener može da otkupi svoj ugovor i tako pređe u drugi klub. Međutim, kako sad stoje stvari, Trinkijeri se ponaša kao trener Partizana. Pravimo planove za sledeću sezonu. Ako bude nekih promena, javnost će biti obaveštena" - Ostoja o nedavnoj izjavi Trinkijerija da nije siguran da li ostaje kod nas. Sad posle ove izjave mi čak ni Ostoja ne deluje da je baš najsigurniji, nadam se da grešim.

Link teme/posta

@BeconiWR ? Baš baš odlična vest, ove sezone je igrao kao nenormalan, kakav šut čovek ima pa to je neverovatno. Jedva čekam da ga vidim sledeće sezone, mislim da će tek tad biti ubica. Baš mi je drago što je produžio ugovor, iskreno nisam očekivao da će se to desiti. Nadam se da ćemo ipak uspeti da zadržimo okosnicu ekipe, eto, Rade, pa sad Pejdž. 

Link teme/posta

@Toza odlična vest za Partizan, sa 48% šuta za tri poena, ovo nikako ne može da bude loše, kad namesti ruku teško ga je zaustaviti?

Link teme/posta

@Uginho Gde loše čoveče, jedva čekam da ga vidim sledeće sezone. Baš dosta je napredovao od trenutka kad je došao Partizan, ako sledeće sezone odigra kako treba eto njega u nekom top klubu. Ne pamtim kad je Partizan imao takvog šutera u ekipi, u mogućnosti je da pogodi iz svake situacije u svakom trenutku. Ako bi uspeli da zadrže barem glavne igrače iz ove sezone + par pojačanja, odnosno dobra klupa i to je to za narednu sezonu. 

Link teme/posta

@Toza  da zadrze Tomasa i onu zivotinju Mozlija, brate bicemo ozbiljna ekipa.

Pejdz, Zagorac, Jaramaz, Tomas, Mozli, Angola, Trifunovic, Novica, Gordic. Ozbiljna ekipa za dogodine

Link teme/posta
  • Vuko changed the title to KK Partizan - tim, treneri, strucni stab, uprava