Jump to content
Obaveštenje
  • Dobrodošli na Meridianbet forum Srbija!

KK Partizan - bivsi igraci, legende, nostalgija

Preporučeni postovi

Sve se ovo nazalost vratilo u Parizu..

Ipak sezona 2009-2010 ostaje jedna od najuspjesnijih sezona u istoriji kluba..

Link teme/posta
Podeli na društvenim mrežama
  • Odgovori/odgovora 183
  • Created
  • Poslednji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na današnji dan pre 28 godina, ostalo je istorija. Hvala Sale, hvala do neba!  

Mnogo skupa slika  

Posted Images

Onaj promašaj Teodosića i uhvaćenu loptu Čildresa verovatno nikada nećemo izbaciti iz glave. Ali zato cela ta sezona koja je u novijoj istoriji sigurno najuspešnija, a neki od starijih će reći druga najuspešnija u istoriji, naravno posle one Đorđevićeve trojke. Neverovatno kakva sezona i kakav tim + Dule Vujošević. 

Link teme/posta

Sto je najjace za taj mec sa olimpijakosom ja sam mislio da je cildres pobegao veselom, medjutim nakon nekoliko godina kad sam smogao snage i pogledao opet taj snimak, vidi se da je pobegao kecmanu ako se ne varam. Tako da karma, sportska, kosmicka pravda, kako god...na jednu stranu ti da, na drugi uzima

Link teme/posta
6 sati , Toza rekao/la:

@NemanjaNis Čuveno Badnje veče i tvrđava Pionir!

Mnogo sam bio srecan tada...mada mislim da na kraju nije bila potrebna razlika zbog drugih rezultata, ali nebitno mi smo odradili posao ? ogrejace, obasjace...samo polako ?

Link teme/posta

@NemanjaNis Nije bila potrebna tolika razlika na kraju, ali mi je još draže što smo mi odradili posao kako god okreneš. Posle poraza od njih u gostima i Duletovo čuveno: "Vidimo se u Beogradu!" 

Link teme/posta

Spavaš li mirno Evroligo? ? Kakav tim.. Ne tim, TIMČINA! 

Idealan tim Partizana koji je igrao ABA ligu, po izboru navijača;

20200502_164006.jpg

Link teme/posta

@Toza U kosarci svakako taj prelazak iz jednog u drugi klub nije nikad shvatan previse ozbiljno.. Bilo je na desetine prelazaka a samo su par izazvali malo vise bure.. S tim sto je Partizan uvjek izlazio kao pobjednik (Tomasevic, Vujanic, Bogdanovic)

Mozda sam i ja lično doprinio da Luka predje u Partizan ? Neka 2003/04 došla Zvezda na Cetinje da igra sa Lovcenom. I sad ide zagrijavanje i kako je mala dvorana Luka se isteže na 2m od mene. On vec tada vazio za nevidjenog talenta, tako da je palo dobacivanje “predji u Partizan dok si na vrijeme”.. Par puta je podigao palac gore, ko zna mozda je vec imo dogovoren prelazak..

Link teme/posta

@Vuko Slažem se da je Partizan uvek bolje prolazio, pa i Lorens Roberts iako je stranac, čovek bio jedan od nosilaca igre kad smo igrali F4, kao da smo uvek imali taj neki njuh da im uzmemo šta valja. Bilo je tu primera kao što su Raško Katić, zvezda - Partizan - pa opet zvezda, ali tome niko ne daje na značaju, čovek je išao tamo gde je mislio da će mu u tom trenutku biti bolje. Ali Vujanić i Tomašević su baš značajni i ostavili su ogroman trag u Partizanu. Za Vujanića mi je krivo što nije još veći, znam da je bio dogovoren njegov povratak i onda se povredi čovek.

Pa u Partizanu nisu ni znali kakvog skauta imaju! ? sledeći put čim prepoznaš talenat odmah mu vikni! A za Bogdanovića mislim da je mogao još, da nekako nije osvario pun potencijal.

Link teme/posta

Jedan mec, a toliko emocija i toliko borbenosti nisam odavno video.

Jedan prelazak nije toliko znacajan bio, ali odnos tog ljigavca prema svom bivsem klubu dovodi do tolike mrznje prema toj osobi, da nemam reci. Pozdrav za Milana od Grobara ( ima i gori snimak, ali nije bas za ovde).

Link teme/posta

@Vlada Ljiga od čoveka, šta drugo reći? Prva njegova laž je bila kako je Partizan jedini klub u Srbiji za koji bi igrao, pa bukvalno sutra ode kod ovih preko puta. Što bi se reklo džabe ti čiča na ruci.. ? Obožavao sam utakmice protiv FMP-a u periodu dok im je on bio trener, a uopšte nisam obraćao pažnju na rezultat, kao i svi ostali verovatno

A evo u prilogu i njegove druge laži, koju se barem mogao potruditi da ispuni;

https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/pojescu-loptu-ako-ne-uzmemo-titulu/zw3ve6h

Mogao je barem javiti kakvog je ukusa.

Link teme/posta

Pocetak nezaboravne sezone 1997/1998. Pogledajte igrace KK Partizana na pocetku te sezone kako su izgledali! 

FB_IMG_1588595050694.jpg

Link teme/posta

Na današnji dan pre 10 godina je Partizan odigrao u dvorani Berci(Francuska) nezaboravno polufinale Euroleague protiv Olympiakosa. Prisetimo se ovog nezaboravnog meca! 

Link teme/posta

@Vlada Pretpostavljam da si onda video i izjavu Đanija Ćurčića 😃 Miloje je jedna velika Grobarčina, dokazao je to milion puta, pogotovo onda kad je odbio da vodi Partizan posle Duleta. Malo mi je samo krivo što šuruje sa Miškom u Megi. Ali ovom izjavom je pogodio tačno u centar, to je pojam institucije KK Partizan. 

Link teme/posta