Kneza90 40 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 @AnnabelLeeahahahahahahaha,lakse mi da koristim zarez Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Kneza90 40 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 @AnnabelLeeAli primljeno k znaju Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
AnnabelLee 22 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 Just now, Kneza90 rekao/la: @AnnabelLeeahahahahahahaha,lakse mi da koristim zarez Lakše za lakše, ali pismenost je ipak važna - naročito kad pišeš dugačak post. No hard feelings, ali teško je čitati kad se ne poštuju pravila pravopisa - bar minimalno Citiraj U carstvu na žalu sinjega mora pre mnogo leta to bi - življaše jednom devojka lepa po imenu Anabel Li - i samo joj jedno beše na umu: to da se volimo mi. Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Krnja95 4 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 Ne znam da li ste pratili Djokovica na insta i na fb snima live ovih dana sa teniserima i pricali su o nastavku sezone, njegovo misljenje je da ce tek od septembra poceti tenis da se igra Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Kneza90 40 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 @Krnja95Ispratio sam ovo sa Marejom,bilo je bas super,ne znam ova puza sve je zeznula,dosad bi presao Samprasa,a sada su ovo zamrznuli,ATP listu,vreme prolazi nije dobro Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Krnja95 4 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 @Kneza90 Juce je pricao sa nasim teniserima live i rekao je da je velika mogucnost i ako se nastavi da nece biti bodovanja nego samo prize pool Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
BeconiWR 80 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 @Kneza90 @Krnja95 ne znam da li ste skontali danas sto je izjavio da nije za vakcinaci is protiv korone. Navodno mu je i sezona kao po pitanjem, ali obzirom da je to the Guardian napisao, nista od toga. Zuta stampa u Engleskoj. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Krnja95 4 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 @BeconiWR Slusao sam ja juce live kad je to pricao. U sustini pricali su kako ce tenis izgledati posle ovoga jer putuju po celom svetu i kako ce im dozvoliti da idu iz zemlje u zemlju. Pa su rekli da je jedan od nacina mozda vakcinacija i Nole je rekao da nije za to i da to treba da bude odluka pojedinca, al ako bude obavezno za sve i ako bez toga nece moci da igra, onda ce razmisliti. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Kneza90 40 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 3 sati , BeconiWR rekao/la: @Kneza90 @Krnja95 ne znam da li ste skontali danas sto je izjavio da nije za vakcinaci is protiv korone. Navodno mu je i sezona kao po pitanjem, ali obzirom da je to the Guardian napisao, nista od toga. Zuta stampa u Engleskoj. Bitno da je se Kon javio i rekao da Nole ne treba da bude protiv vakcinacije, zanimljivo mi je ovo da ne bude bodovanja, al valjda ce se racunati nedelje na prvom mestu, posto se sada ne racunaju. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
BeconiWR 80 Postovano April 20, 2020 Podeli Postovano April 20, 2020 @Kneza90 jedino kako mogu da ga skline sa vrha je da ga uklone sa tura. Kad pogledamo ovu sezonu do Dubaia. Delovao je stvarno kao neko ko bi mogao da ponovi 2011,i da obori rekord po pobedama u startu. 43,ako se ne varam Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Kneza90 40 Postovano April 21, 2020 Podeli Postovano April 21, 2020 @BeconiWRMa da, tako izgleda. Te 2011. godine nastavio bi se niz i dalje, ali retko se ko seća kako je niz prekinut. Svi znaju da ga je Federer dobio u polufinalu al Nole je izgubio pre toga. Njemu u cetvtfinalu predaje Fonjini gde on gubi kontinuitet i momentum, nije isto trening i cetvtfinale gren slema. U polufinalu normalno sve se uroti protiv njega, pocne da pada, mrak on uvek imao problem sa vidom, sudija ne prekida mec i to je to. Federer pokazuje cuveni prst, al sve mu je to Nole vratio na US openu te godine Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
BeconiWR 80 Postovano April 21, 2020 Podeli Postovano April 21, 2020 @Kneza90 i Vimbldon hde zaseda na vrh liste, pobeda nad Rafom u finalu, pre toga dobija Congu u polufinalu za prvo mesto. Us open.da da. Cuveni ritern viner iz bekhenda. Mada vise ga je publika isprovocirala. Nesto poput Vimbldona prosle godine... Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Kneza90 40 Postovano April 21, 2020 Podeli Postovano April 21, 2020 Nigde ga publika vise nije provocirala nego na US openu 2015.godine u finalu protiv Federera, kada su strani komentatori koji su uvek naklonjeni Federeru rekli kako stvarno nema smisla kako se ponasa publika. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Bole_1981 74 Postovano April 21, 2020 Podeli Postovano April 21, 2020 (Izmenjeno) Javio se opet Kirjos da kaže opet koju reč protiv Noleta. Izjavio je da ga ne mrzi, ali ne voli neke stvari koje radi. Da bi mu se malo naklonio rekao je da je kopirao njegov bekhend udarac. Izgleda najveća stvar koja mu ide na živce je ta što Nole mnogo dobro igra tenis. Edited April 21, 2020 by Bole_1981 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
BeconiWR 80 Postovano April 21, 2020 Podeli Postovano April 21, 2020 @Kneza90 Hmmm, pa mrtva trka izmedju Vimbldona 2019 i US opena 2015. Djokovic je teniser kakvog nisu hteli navijaci Rafe i Federera, ali teniser koji je trebao svetskom tenisu, jos pogotovo sto je Srbin. Morao sam ukrasti citat iz "The dark Knight rises" . Anti heroj, neko ko je uspeo da prkosi zakonima fizike, covek guma. Taman kad je svet mislio da se sprema totalna dominacije gore pomenutog dvojca, Djovak je dosao, video, pobedio. Digao je tenis na nivo koji nece dugo biti pomeren. Jedini sa svim master trofejima, jedina, ali jedina "mrlja" tacnije nedostatak u trofejnoj karijeri je zlato sa OI. Ali i to ce biti u njegovim rukama, nadam se vec u Tokiu Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Kneza90 40 Postovano April 21, 2020 Podeli Postovano April 21, 2020 @BeconiWRNjega publika zapada nikada nece prihvatiti. Uglavnom sto si vec rekao, vec su zavoleli ovu dvojicu pre nego sto je Novak dosao. Problem sa navijačima na zapadu je sto oni sada mrze Novaka, to je jedan američki novinar najbolje objasnio. Odgovor na pitanje ko je igrac sa najvećom podrškom na turu:1. Federer 2 .Nadal 3.Bilo ko ko igra protiv Djokovica. Savršeno objasnjena situacija sa podrškom u svetu tenisa. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
BeconiWR 80 Postovano April 21, 2020 Podeli Postovano April 21, 2020 @Kneza90 i da postane sa najvise GS titula opet ce biti osporavan Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Kneza90 40 Postovano April 21, 2020 Podeli Postovano April 21, 2020 @BeconiWRPa to, dok je Federer bio nedodirljiv po gren slemovima onda je merilo bilo broj slemova, sada kada se vidi da ce ga i Nadal i Djokovic preći, sada je bitan elegantni stil igre Rodzera, ma klasicno licemerje. Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Nemanja 124 Postovano April 25, 2020 Podeli Postovano April 25, 2020 On 21.4.2020. at 16:43, Kneza90 rekao/la: @BeconiWRNjega publika zapada nikada nece prihvatiti. Uglavnom sto si vec rekao, vec su zavoleli ovu dvojicu pre nego sto je Novak dosao. Problem sa navijačima na zapadu je sto oni sada mrze Novaka, to je jedan američki novinar najbolje objasnio. Odgovor na pitanje ko je igrac sa najvećom podrškom na turu:1. Federer 2 .Nadal 3.Bilo ko ko igra protiv Djokovica. Savršeno objasnjena situacija sa podrškom u svetu tenisa. Zapad je on već pokorio ,ja msm da njemu to daje dodatnu snagu ,sto ga vise mrziš on je jaci i radi taj inat u njemu , to se i pokazalo na nekoliko turnira gde je publika bila nastrojena protivnički maximalno ...a on to pretvorio u svoju snagu !!! Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Kneza90 40 Postovano April 25, 2020 Podeli Postovano April 25, 2020 @NemanjaPa jeste pobedio,nije njemu to toliki problem da igra protiv publike koja mu zvizdi koliko je problem sto onda nivo igre Federera i NAdala bude mnogo visi nego sto bi bio da oni barem navijaju 50-50.Pominjao sam vec to,video si Nadala na ATP kupu,Novak ga razbio on se izgubio jer su mu zvizdali pa se jos i zalio sudiji,pa posle prozivao nase navijače.Pa sta Novak treba da kaze na svakom turniru koji je igrao na zapadu od pocetka karijere to mu rade. 1 Citiraj Link teme/posta Podeli na društvenim mrežama
Preporučeni postovi